Νέο δια ζώσης Εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!

Με πολύ χαρά ανακοινώνουμε ένα νέο, δια ζώσης εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας για 2 ομάδες ατόμων με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου. Φιλοξενείται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν σε άτομα με διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων 5 χρόνων, δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή εξοπλισμό, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να αυξήσουμε την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας, να εκτονώσουμε το στρες και τα δυσάρεστα συναισθήματα, να καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και να συνδεθούμε με άλλους, μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον της ομάδας.

  • ΠΟΤΕ: Έναρξη της 1ης ομάδας την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, συναντήσεις κάθε Τρίτη 18.00 – 20.00, μέχρι και τις 23 Μαΐου. (Για τη 2η ομάδα θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση).
  • ΠΟΥ: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κτήριο του INNOVATHENS (2ος όροφος), Πειραιώς 100, κοντά στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός.

 

👉 Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας μας ΕΔΩ.
👉 Δείτε ΕΔΩ ορισμένα αποτελέσματα από προηγούμενα εργαστήρια, μέσα από ανώνυμες αξιολογήσεις.
👉 Ακούστε τους συμμετέχοντες προηγούμενων εργαστηρίων να μιλούν για την εμπειρία τους σε μια σειρά από 7 σύντομα βιντεάκια ΕΔΩ.
👉 Διαβάστε για τη θεραπευτική φωτογραφία στο blog μας ΕΔΩ.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ:

Η δήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δεν εξασφαλίζει αυτόματα την συμμετοχή σας. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και για την συμμετοχή σας θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την φόρμα συγκατάθεσης που θα σας αποσταλεί.

Το εργαστήριο αποτελείται από συναντήσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οπότε η σταθερή παρακολούθηση είναι ζωτική για να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος. H παρουσία τουλάχιστον στις 6 από τις 7 συναντήσεις είναι υποχρεωτική. Αν υπάρξουν 2 απουσίες χωρίς σοβαρό λόγο, δυστυχώς η συμμετοχή στην ομάδα θα ακυρωθεί.

Εάν επιθυμείτε να αποχωρήσετε από το εργαστήριο, οφείλετε να αποστείλετε σχετικό αίτημα τουλάχιστον 4 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη στο contact@eyesoflight.gr. Σε περίπτωση αποδεδειγμένου σοβαρού λόγου ανωτέρας βίας, παρακαλείστε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Η ακύρωση συμμετοχής είναι δυνατή μέχρι και το πέρας της 1ης συνάντησης, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε το αργότερο εντός 2 ημερών από τη λήξη της στο contact@eyesoflight.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στα επόμενα 2 εργαστήρια ή/και εικαστικές δράσεις.

 

👉ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ (Τηρείται σειρά προτεραιότητας)

 

Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την χρηματοδότηση του εργαστηρίου και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του.


Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήρια μας έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

 

Μοιραστείτε το!