Υποστηρικτές – Eyes of Light

Υποστηρικτές

ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΦΟΡΕΙΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Χρηματοδοτεί την υλοποίηση των 5 εργαστηρίων θεραπευτικής φωτογραφίας του 2023, και έχει στηρίξει την ίδρυση του Eyes of Light στα πλαίσια της 3ης φάσης υποτροφιών START 2018-19 (Scaling Award)

Σημεία Στήριξης

Δωρεά για τη δράση “Ένα κόμικ για τις γυναίκες με καρκίνο” (2022-23) από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου - ΚΙΚΠΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος "Σημεία Στήριξης" που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί

Hellenic Engineers Society of Great Britain

Πραγματοποίησε δωρεά για τους σκοπούς του οργανισμού μας, συγκεντρώνοντας συνεισφορές από τα μέλη της, στον 28ο ετήσιο χορό της στο Λονδίνο το 2023

Helidoni Foundation

Χρηματοδότησε μέρος του σχεδιασμού, της διαχείρισης, της προώθησης και της υλοποίησης προγραμμάτων του Eyes of Light για 9 μήνες (2022-23)

Ίδρυμα Vodafone

Χρηματοδότησε, το 2022, μέσω του προγράμματος World of Difference, την 6μηνη απασχόληση του Υπεύθυνου Διαχείρισης Ψηφιακών Μέσων, Ανδρέα Κουβαρά, για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του οργανισμού

START

Το πρόγραμμα START - Create Cultural Change χρηματοδότησε το Eyes of Light στα πλαίσια ένταξης στην 1η και 2η φάση υποτροφιών START 2018-19

Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού

Χρηματοδότησε το ερευνητικό έργο: "Τέχνη στην Υγεία: Σύγχρονη εικαστική δημιουργία με κοινωνικό προσανατολισμό και συμμετοχικές καλλιτεχνικές πρακτικές προς όφελος των ασθενών" και τη δράση "Ένα webcomic για γυναίκες με καρκίνο"

HIGGS

Στήριξε την ανάπτυξη του οργανισμού Eyes of Light, με την ένταξή του στο διετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Ενδυνάμωσης ΜΚΟ "INCUBATOR"

Ίδρυμα Μποδοσάκη

Παρείχε χώρο 6μηνης φιλοξενίας και υπηρεσίες ανάπτυξης δεξιοτήτων στα πλαίσια της 3ης φάσης υποτροφιών START 2018-19 (Scaling Award)

Ίδρυμα Α. & Ι. Αγγελικούσης

Στηρίξε την πραγματοποίηση Εργαστηρίου Θεραπευτικής Φωτογραφίας για νεαρά άτομα με καρκίνο (2021)

Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων φιλοξένησε την έκθεση "Eyes of Light: Εστιάζοντας στη Ζωή" το 2019 και 2 εργαστήρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας το 2023

Δήμος Αθηναίων

Υποστηρίξε τη δράση του Eyes of Light, θέτοντας την έκθεση του Μαΐου 2019 στην Τεχνόπολη υπό την αιγίδα του

Photolab logo

Photolab

Χορηγός φωτογραφικών εκτυπώσεων της ενότητας Survivors του Καρκίνου: Τα Πρόσωπα της Ελπίδας, έκθεση Eyes of Light, Μάϊος 2019

MoveArtLogo

Move Art

Χορηγός εγκατάστασης
μέρους της έκθεσης
Eyes of Light το Μάϊο 2019

Μας στηρίζουν γιατί...

Μηνύματα και αφιερώσεις από ιδιώτες δωρητές

Στηρίζω το Eyes of Light επειδή κάνει πράξη ένα πραγματικά δύσκολο έργο και έχει ξεχωρίσει βοηθώντας πραγματικά ασθενείς και ανθρώπους με εμπειρία καρκίνου μέσα σε μια εποχή θορύβου και αποδιοργάνωσης.

Γιάννης

Η τέχνη είναι μαγική! Ανοίγει δρόμους, διεξόδους. Αλλάζει το σημείο θέασης των πραγμάτων. Είναι πάρα πολύ σημαντική σύντροφος στο ταξίδι της νόσου. Γιατί παρηγορεί, σε κάνει να νιώθεις ότι πατάς τα πόδια σου στην γη. Σε φέρνει στο εδώ και τώρα και συγχρόνως σε κάνει να πετάς.

Συραγώ Αφιερώνω αυτή την δωρεά στην μαμά μου

Σας στηρίζω για να συνεχίσετε να προσφέρετε την τόσο σημαντική βοήθειά σας σε όλους εμάς που ήρθαμε αντιμέτωποι με τον καρκίνο! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!

Χρύσα Φ.

Στηρίζω το Eyes of Light γιατί η τέχνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και ειδικά για ανθρώπους που υποφέρουν από καρκίνο και άλλες παθήσεις είναι φως, δύναμη και ελευθερία.

Αγγελική Κοψίνη

Σας στηρίζουμε για να συνεχίσετε να δίνετε δύναμη, χαρά, δημιουργία και αισιοδοξία σε όλους!

Νικόλαος Ε.

Στηρίζω το έργο και την προσπάθεια των ανθρώπων του Eyes of Light γιατί προσφέρουν ποιότητα και υποστήριξη μέσα από τα προγράμματα και τις επιλογές τους.

Γωγώ Τ.