Νέο Εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Βλέποντας τις φωτογραφίες

Kάλεσμα συμμετοχής για το πρώτο δια ζώσης εργαστήριο του Eyes of Light για το 2023, που φιλοξενείται στο Άλμα Ζωής!

ΕΝΑΡΞΗ: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
ΠΟΤΕ: κάθε Παρασκευή 16.00 – 18.00, για 13 συναντήσεις
ΠΟΥ: Με φυσική παρουσία στο Άλμα Ζωη΄ς, Ηπείρου 11 Αθήνα, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού Βικτώρια.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ίδρυματος Ιωάννη Σ. Λάτση. Φιλοξενείται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής και απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού, με την πιο πρόσφατη διάγνωση εντός των τελευταίων 5 χρόνων. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε την αυτογνωσία, τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία μας.

👉 Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας μας ΕΔΩ.

Το εργαστήριο αποτελείται από μία εισαγωγική και μία ώριμη φάση. Στην πρώτη, δίνεται περισσότερη έμφαση στη σύνδεση με την ομορφιά μέσα μας και γύρω μας, στην αύξηση της παρατηρητικότητας και της απόλαυσης του παρόντος. Στην ώριμη φάση, οι συμμετέχουσες έχουν την ευκαιρία να εκτονώσουν σκέψεις και συναισθήματα, να διαχειριστούν δημιουργικά το άγχος, να αυξήσουν την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση τους, και να συνδεθούν βαθύτερα μεταξύ τους, μέσα στο ευχάριστο και αισιόδοξο περιβάλλον της ομάδας.

👉 Δείτε ΕΔΩ ορισμένα αποτελέσματα από προηγούμενα εργαστήρια, μέσα από ανώνυμες αξιολογήσεις.
👉 Ακούστε τους συμμετέχοντες προηγούμενων εργαστηρίων να μιλούν για την εμπειρία τους σε μια σειρά από 7 σύντομα βιντεάκια ΕΔΩ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το εργαστήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού που έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 5 χρόνια. Αποτελείται από συναντήσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οπότε η σταθερή παρακολούθηση είναι ζωτική για να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις φωτογραφίας. Απαραίτητη είναι μόνο η κατοχή οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού και η στοιχειώδης γνώση χρήσης της.
.
.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ
Τηρείται σειρά προτεραιότητας

.


Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήρια μας έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

👉 Διαβάστε για τη θεραπευτική φωτογραφία στο blog μας ΕΔΩ.

 

Μοιραστείτε το!