Νέο εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας του Eyes of Light

Με πολλή χαρά ανακοινώνουμε το δεύτερο εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας που θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και αφορά άτομα με εμπειρία καρκίνου.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε άτομα διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων πέντε χρόνων. Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή ειδικού εξοπλισμού, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Βασικό μέλημα του εργαστηρίου είναι η ενίσχυση της αυτογνωσίας, της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας των συμμετεχόντων, η εκτόνωση του στρες και των αρνητικών συναισθημάτων, η καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας, καθώς και η σύνδεση με άλλους ανθρώπους μέσα στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον της ομάδας.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το εργαστήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με εμπειρία καρκίνου που έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 5 χρόνια. Αποτελείται από συναντήσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οπότε η σταθερή παρακολούθηση είναι ζωτική για να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις φωτογραφίας. Απαραίτητη είναι μόνο η κατοχή οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού και η στοιχειώδης γνώση χρήσης της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

  • ΕΝΑΡΞΗ: Τρίτη, 30 Μαΐου
  • ΛΗΞΗ: Τρίτη, 11 Ιουλίου
  • ΠΟΤΕ: Κάθε Τρίτη στις 18.00 – 20.00 (συνολικά 7 συναντήσεις)
  • ΠΟΥ: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κτήριο του INNOVATHENS (2ος όροφος), Πειραιώς 100 – κοντά στον σταθμό του μετρό Κεραμεικός.

👉ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ (Τηρείται σειρά προτεραιότητας)

 

👉 Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας μας ΕΔΩ.
👉 Δείτε ΕΔΩ ορισμένα αποτελέσματα από προηγούμενα εργαστήρια, μέσα από ανώνυμες αξιολογήσεις.
👉 Ακούστε τους συμμετέχοντες προηγούμενων εργαστηρίων να μιλούν για την εμπειρία τους σε μια σειρά από 7 σύντομα βιντεάκια ΕΔΩ.
👉 Διαβάστε για τη θεραπευτική φωτογραφία στο blog μας ΕΔΩ.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Εφόσον επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, οφείλετε να αποστείλετε το σχετικό αίτημα τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη στο contact@eyesoflight.gr. Σε περίπτωση ασθένειας ή άλλου αποδεδειγμένου σοβαρού λόγου ανωτέρας βίας μπορείτε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό είτε με email είτε τηλεφωνικά στο 210 3006758. Η ακύρωση συμμετοχής είναι επίσης δυνατή μέχρι και το πέρας της 1ης συνάντησης, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε το αργότερο εντός 2 ημερών από τη λήξη της στο contact@eyesoflight.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στα επόμενα 2 εργαστήρια ή/και εικαστικές δράσεις.


 

Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την χρηματοδότηση του εργαστηρίου και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του.


Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήρια μας έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Μοιραστείτε το!