Το Eyes of Light στην τελετή λήξης του προγράμματος «Σημεία Στήριξης»

Με μεγάλη επιτυχία και μέσα σε γιορτινό κλίμα, ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», με σκοπό την υποστήριξη και ενδυνάμωση οργανώσεων και δράσεων μεγίστου κοινωνικού αντικτύπου προς όφελος των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Η εκδήλωση λήξης των 30 χρηματοδοτούμενων δράσεων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου, στο Ίδρυμα Μποδοσάκη, παρουσία των οργανώσεων που συμμετείχαν και εκπροσώπων απ’ τα 8 Κοινωφελή Ιδρύματα, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη της Κοινωνίας των Πολιτών.

Tο Eyes of Light συμμετείχε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με τη δράση του «Ένα κόμικ για τις γυναίκες με καρκίνο», η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου – ΚΙΚΠΕ. Το αντικείμενο του εν λόγω έργου αφορά τη δημιουργία μίας πρωτότυπης και διαδραστικής έκδοσης κόμικ, για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο, σε συνεργασία με την εικονογράφο Γεωργία Ζάχαρη και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών, Εθελοντών, Φίλων, Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι.

Νιώθουμε ιδιαίτερα ευγνώμονες, που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα και να επικοινωνήσουμε με αξιόλογους ανθρώπους, που εργάζονται ακατάπαυστα για το κοινωνικό όφελος. Η ολοκλήρωση του 5ου κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης» φέρει ένα ηχηρό και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον.

 

Μοιραστείτε το!