Ευχαριστούμε την Hellenic Engineers Society of Great Britain!

Είχαμε πρόσφατα τη χαρά να λάβουμε μία δωρεά για την υποστήριξη των προγραμμάτων του Eyes of Light – Φορέα Τέχνης στην Υγεία, από μία σημαντική επαγγελματική κοινότητα Ελλήνων της Μεγάλης Βρετανίας. Η Hellenic Engineers Society of Great Britain συγκέντρωσε στα τέλη Φεβρουαρίου 2023, ένα χρηματικό ποσό, ώστε να φέρουμε τα οφέλη της τέχνης σε περισσότερους ανθρώπους με εμπειρία καρκίνου

Η Hellenic Engineers Society of Great Britain ξεκίνησε το 1995 με ογδόντα περίπου ιδρυτικά μέλη και αποτελείται σήμερα από περισσότερους από 400 επαγγελματίες της ναυτιλιακής βιομηχανίας, που εδρεύουν κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Στα μέλη της περιλαμβάνεται υψηλόβαθμο προσωπικό Ελληνικών, Βρετανικών και Διεθνών Ναυτιλιακών Εταιρειών, Νηογνωμόνων, Νομικών Εταιρειών κλπ.

Ο σκοπός της είναι να υποστηρίζει και να προωθεί την επαγγελματική και κοινωνική επαφή των μελών, και ιδιαίτερα των νέων επαγγελματιών στον κλάδο της ναυτιλίας. Ως μέρος των δράσεων της, πραγματοποίησε (μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών λόγω της πανδημίας) τον 28ο ετήσιο χορό της στο Λονδίνο, στις 25 Φεβρουαρίου 2023. H εκδήλωση πλαισιώθηκε από φιλανθρωπικό έργο, συγκεντρώνοντας δωρεές για την ενίσχυση δύο επιλεγμένων Ελληνικών μη-κερδοσκοπικών οργανισμών, εκ των οποίων και ο φορέας μας.

Όλοι εμείς, στην ομάδα του Eyes of Light, ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο, κύριο Δημήτρη Μονιούδη και τα μέλη της διοικητικής επιτροπής της Hellenic Engineers Society of Great Britain, την κυρία Βίκυ Κωτσόβολου και όλους όσους συνεισέφεραν υπέρ του σκοπού μας στην εκδήλωση στο Λονδίνο, καθώς και την κυρία Μαρία Παπαγεωργίου στην Ελλάδα, για την αρχική σύσταση του οργανισμού μας, μεταξύ άλλων, ως πιθανού αποδέκτη της εν λόγω φιλανθρωπικής δράσης.

 

Μοιραστείτε το!