Στήριξέ μας μέσω της πλατφόρμας Goodfairy

Ο οργανισμός Eyes of Light ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία του με τη Goodfairy, την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της ασφαλιστικής αγοράς που λειτουργεί ως δίαυλος υποστήριξης μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Όταν έρθει η στιγμή να επιλέξεις την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, μπες στην πλατφόρμα της Goodfairy και στήριξε το Eyes of Light. Με κάθε ανανέωση, συνεισφέρεις στο έργο μας για ανθρώπους με καρκίνο! Κάνε κι εσύ τη διαφορά!

Στόχος της Goodfairy είναι να δημιουργήσει ένα σημαντικό και επαναλαμβανόμενο εισόδημα για τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας (ΑΜΚΕ, σωματεία και συλλόγους).

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σου μέσω της πλατφόρμας της Goodfairy, ενισχύεις οικονομικά έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σου, με μια δωρεά που θα κάνει η Goodfairy για λογαριασμό σου. Η δωρεά ισούται με το 50% της προμήθειας που λαμβάνει η Goodfairy από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, πραγματοποιείται δίχως επιπλέον επιβάρυνση για τον ασφαλισμένο, ενώ επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Η Goodfairy είναι μέλος του μητρώου νεοφυών επιχειρήσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Elevate Greece, έχει κερδίσει Πλατινένιο βραβείο στα Digital Finance Awards 2023, Χρυσό βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards.

Γιατί να προτιμήσεις την Goodfairy;

  1. Η δωρεά που θα κάνεις δεν σε επιβαρύνει επιπλέον, ενώ επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του συμβολαίου σου.
  2. Το ασφάλιστρο που πληρώνεις, είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που θα έβρισκες σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ασφάλισης.
  3. Μπορείς μέχρι και να μειώσεις το κόστος ασφάλισης του αυτοκινήτου σου, μέσω της δυνατότητας σύγκρισης πολλών ασφαλιστικών εταιρειών!
  4. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και ολοκληρώνεται με 4 απλά βήματα.

Ασφάλισε το αυτοκίνητο σου μέσω της Goodfairy ΕΔΩ και στήριξε το έργο του Eyes of Light!

Μοιραστείτε το!