Πως ξεκίνησαν όλα: Οι καλές ιστορίες κρύβουν δύναμη!

Dimitra_Ermeidou_Good_Stories_SummitΠώς ξεκίνησαν όλα για τον οργανισμό Eyes of Light;

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, η Δήμητρα Ερμείδου βρέθηκε  στο Good Stories Summit, μια εκδήλωση του Story Mentor και μίλησε για το ταξίδι της δημιουργίας του Eyes of Light.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, όπου πολλοί αφηγητές και αφηγήτριες από την κοινωνία των πολιτών την επιχειρηματικότητα, την εκπαίδευση και τον δημόσιο τομέα παρουσίασαν ζωντανά ιστορίες με θετικό αντίκτυπο και ανέδειξαν τους ήρωες και τις ηρωίδες που ζουν και δρουν κοντά μας χωρίς, ενδεχομένως, να τους γνωρίζουμε.

Η Δήμητρα Ερμείδου μίλησε μεταξύ άλλων για τη δική της εμπειρία με την ασθένεια και για το πώς όλο το ταξίδι της, την ενέπνευσε να δημιουργήσει τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας για ανθρώπους με καρκίνο, το ομαδικό πρότζεκτ “Survivors του Καρκίνου: Τα Πρόσωπα της Ελπίδας”, με τη συνεργασία γνωστών φωτογράφων, και την έκθεση “Eyes of Light: Εστιάζοντας στη Ζωή”, που αποτέλεσαν τον αρχικό πυρήνα του Eyes of Light.

 

*Το Storymentor είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που αναδεικνύει τον ρόλο της αφήγησης ως μέσου επικοινωνίας και ευαισθητοποίησης και εκπαιδεύει επιχειρήσεις, οργανώσεις και πρόσωπα στις αρχές του storytelling.

Μοιραστείτε το!