Αργυρό Βραβείο Voluntary Action 2023 για το Eyes of Light!

Ένα ακόμα βραβείο που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους! Το Eyes of Light βραβεύτηκε για την καινοτομία του στην αξιοποίηση της τέχνης προς όφελος των ατόμων με εμπειρία καρκίνου, λαμβάνοντας Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Τέχνες – Πολιτισμός των Voluntary Action Awards 2023.

Το 6ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action 2023, με τίτλο «Κοινωνική Ευθύνη», διοργανώθηκε από τη Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στις 12 και 13 Οκτωβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ. Σκοπός του ήταν η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα. Το φεστιβάλ αποτέλεσε έναν φυσικό χώρο συνάντησης μη κυβερνητικών οργανώσεων, εθελοντών και πολιτών σε μια γιορτή προσφοράς, συνεργασίας και ευγνωμοσύνης.

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του Φεστιβάλ στις οργανώσεις που έχουν ξεχωρίσει για το έργο τους. Το Eyes of Light ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Τέχνες και Πολιτισμός, στην οποία επιβραβεύονται οι φορείς των οποίων οι δράσεις προάγουν τον πολιτισμό και συμβάλλουν στην ανάδειξη των τεχνών.

Κατόπιν αξιολόγησης από επταμελή επιτροπή, ο οργανισμός έλαβε το Αργυρό Βραβείο, για τα καινοτόμα προγράμματα Θεραπευτικής Φωτογραφίας και Τέχνης στην Υγεία, για άτομα με εμπειρία καρκίνου. Το βραβείο παρέλαβε η Διαχειρίστρια και Υπεύθυνη Προγραμμάτων, Δήμητρα Ερμείδου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του οργανισμού για την σημαντική αυτή διάκριση.

* Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα θεραπευτικής φωτογραφίας του Eyes of Light εδώ και για τις εικαστικές συμμετοχικές δράσεις του εδώ

 

Μοιραστείτε το!