Νέο υβριδικό εργαστήριο Θεραπευτικής Φωτογραφίας για άτομα με εμπειρία καρκίνου (διαδικτυακό & δια ζώσης)

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής για ένα μικτό, δια ζώσης και διαδικτυακό εργαστήριο!

ΕΝΑΡΞΗ: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022
ΠΟΤΕ: κάθε Τετάρτη 18.00 – 20.00
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 11 συναντήσεις, ως τις 21 Δεκεμβρίου 2022
.
ΠΟΥ: Η παρακολούθηση θα γίνεται εναλλάξ διαδικτυακά μέσω Zoom και με φυσική παρουσία στο Σύλλογο Καρκινοπαθών ΚΕΦΙ, Λουίζης Ριανκούρ 29 (5ος όροφος) Αμπελόκηποι, κοντά στο μετρό Πανόρμου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Διαδικτυακά: 12/10, 26/10, 9/11, 23/11, 14/12, 21/12
ΚΕΦΙ: 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 7/12
.
Το εργαστήριο στοχεύει στην αύξηση της αυτογνωσίας, της δημιουργικότητας, της αυτοπεποίθησης και της ευημερίας μας. Με ειδικά σχεδιασμένες τεχνικές (με βασικό εργαλείο τη φωτογραφία), θα έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα διάφορες σκέψεις και συναισθήματα που σχετίζονται με το βίωμα του καρκίνου αλλά και άλλων προκλήσεων. Μέσα από εργασίες και ομαδικές δραστηριότητες σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, θα καλλιεργήσουμε τη φαντασία μας, δημιουργώντας περισσότερη ομορφιά στο παρόν μας, θα λάβουμε ενθάρρυνση για την αποδοχή των αλλαγών και διασκεδάζοντας, θα βελτιώσουμε τη διάθεση και την αισιοδοξία μας.
.
Συμμετοχή

Το εργαστήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 8 χρόνια, με προτεραιότητα στα άτομα που βρίσκονται εντός 5ετίας από τη διάγνωση. Αποτελείται από συναντήσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οπότε η σταθερή παρακολούθηση είναι ζωτική για να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις φωτογραφίας. Απαραίτητη είναι μόνο η κατοχή οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού και η στοιχειώδης γνώση χρήσης της. 

ΔηλΩστε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ συμμετοχΗ εδΩ

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

 

Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός Eyes of Light έχει ως αντικείμενο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με καρκίνο μέσω της τέχνης. Δείτε περισσότερα για τα εργαστήρια μας εδώ.

Μοιραστείτε το!