Νέο, διαδικτυακό τμήμα θεραπευτικής φωτογραφίας για άτομα εκτός Αθηνών

Το Eyes of Light πραγματοποιεί ένα ακόμα τμήμα θεραπευτικής φωτογραφίας αποκλειστικά για άτομα με εμπειρία καρκίνου που βρίσκονται εκτός Αθηνών. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom σε σύνδεσμο που θα κοινοποιηθεί σε όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Βασικό μέλημα του εργαστηρίου είναι η ενίσχυση της αυτογνωσίας, της αυτοπεποίθησης και της αισιοδοξίας των συμμετεχόντων, η εκτόνωση του στρες και των αρνητικών συναισθημάτων, η καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας, καθώς και η σύνδεση με άλλους ανθρώπους μέσα στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον της ομάδας.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται με χρηματοδότηση από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΕΝΑΡΞΗ: Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2023, στις 17.00
ΛΗΞΗ: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023
ΠΟΤΕ: Κάθε Τρίτη στις 17.00 – 19.00 (συνολικά 12 συναντήσεις)

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το εργαστήριο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με εμπειρία καρκίνου που έχουν νοσήσει μέσα στα τελευταία 5 χρόνια. Αποτελείται από συναντήσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οπότε η σταθερή παρακολούθηση είναι αναγκαία για να επιτευχθεί το μέγιστο όφελος. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις φωτογραφίας. Απαραίτητη είναι μόνο η κατοχή οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού και η στοιχειώδης γνώση χρήσης της.

👉ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ (τηρείται σειρά προτεραιότητας)

👉 Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας μας ΕΔΩ.
👉 Δείτε ΕΔΩ ορισμένα αποτελέσματα από προηγούμενα εργαστήρια, μέσα από ανώνυμες αξιολογήσεις.
👉 Ακούστε τους συμμετέχοντες προηγούμενων εργαστηρίων να μιλούν για την εμπειρία τους σε μια σειρά από σύντομα βιντεάκια ΕΔΩ.
👉 Διαβάστε για τη θεραπευτική φωτογραφία στο blog μας ΕΔΩ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Εφόσον επιθυμείτε να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας, οφείλετε να αποστείλετε το σχετικό αίτημα τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη στο contact@eyesoflight.gr. Σε περίπτωση ασθένειας ή άλλου αποδεδειγμένου σοβαρού λόγου ανωτέρας βίας μπορείτε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό είτε με email είτε τηλεφωνικά στο 210 3006758. Η ακύρωση συμμετοχής είναι επίσης δυνατή μέχρι και το πέρας της 1ης συνάντησης, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσετε το αργότερο εντός 2 ημερών από τη λήξη της στο contact@eyesoflight.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή σας στα επόμενα 2 εργαστήρια ή/και εικαστικές δράσεις.

Μοιραστείτε το!