Ένα κόμικ για τις γυναίκες με καρκίνο: Πείτε μας την ιστορία σας!

Κάλεσμα συμμετοχής για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου από όλη την Ελλάδα

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Eyes of Light – Φορέας Τέχνης στην Υγεία σχεδιάζει μια έκδοση – κόμικ με τη χρήση της θεραπευτικής αφήγησης για γυναίκες ασθενείς με καρκίνο, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών, και την δημιουργό κόμικ Γεωργία Ζάχαρη.

Με γνώμονα πάντα τη συμμετοχική διαδικασία, για την υλοποίηση του έργου, θα διενεργηθούν ατομικές συνεντεύξεις με περίπου 25 γυναίκες με εμπειρία καρκίνου από όλη την Ελλάδα, για την συλλογή προσωπικών ιστοριών, οι οποίες θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία της έκδοσης κόμικ.

Συμμετοχή:

Η πρόσκληση απευθύνεται σε γυναίκες με εμπειρία καρκίνου την τελευταία 5ετία από όλη την Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμμετοχή σε μια ατομική συνάντηση διάρκειας μιας ώρας περίπου (δια ζώσης για όσες διαμένουν στην Αθήνα ή διαδικτυακά για όσες είναι εκτός). Οι συνεντεύξεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 8 Νοεμβρίου το αργότερο.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

*Το έργο με προσωρινό τίτλο “Ένα κόμικ για τις γυναίκες με καρκίνο” είναι μια καινοτόμος δράση που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης”, που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου – ΚΙΚΠΕ, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Μοιραστείτε το!