Ο Φωτομαραθώνιος “Click for Life” ταξιδεύει

Eyes_of_Light_Conference_Larissa_ClickForLife_2024Τον Απρίλιο 2024, ο Φωτομαραθώνιος Ελπίδας ενάντια στον Καρκίνο “Click for Life” ταξίδεψε στη Λάρισα! 240 φωτογραφίες από τη φετινή πανελλαδική φωτογραφική μας διοργάνωση, προβλήθηκαν στο χώρο του 6ου Ογκολογικού Συνεδρίου Κεντρικής Ελλάδος και της 5ης Νοσηλευτικής Ημερίδας Ογκολογίας, στο Larissa Imperial Hotel, από 11-13 Απριλίου.
.
Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση το Γραφείο Εκπαίδευσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, που διοργάνωσε, μαζί με την Εταιρεία Κλινικής και Εργαστηριακής Έρευνας στην Ογκολογία, τη Νοσηλευτική Ημερίδα στις 12 Απριλίου, με την αιγίδα του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος.
.
Το 6ο Ογκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος διοργανώθηκε από την Εταιρεία Κλινικής και Εργαστηριακής Έρευνας στην Ογκολογία, σε συνεργασία με την Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στις 11-13/4/2024 στη Λάρισα και τέλεσε υπό την αιγίδα και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας.
Μοιραστείτε το!