Συμμετέχω – Eyes of Light

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε στις δράσεις μας:

Συμμετέχετε στα Προγράμματα Θεραπευτικής Φωτογραφίας

Αν έχετε προσωπική εμπειρία καρκίνου (είτε τώρα, είτε στο παρελθόν) μπορείτε να πάρετε μέρος. Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στην Αθήνα, συνήθως κοντά σε στάση μετρό. Συμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ για να δηλώσετε ενδιαφέρον και διαθεσιμότητα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμμετέχετε στη δράση Survivors του Καρκίνου: Τα Πρόσωπα της Ελπίδας

Όσες μέρες, μήνες, χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε που σας επισκέφτηκε ο καρκίνος, τώρα είναι η ευκαιρία να νιώσετε και να δώσετε δύναμη μέσα από το δικό σας Πρόσωπο της Ελπίδας. Συμπλήρωστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ για να πάρετε μέρος.

Συμπληρώστε το ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ για να μας υποδείξετε ποιές δράσεις και εργαστήρια θα σας ενδιέφεραν ΕΔΩ!

Αν έχετε αγαπημένο πρόσωπο που νοσεί από καρκίνο, μπορείτε να πάρετε μέρος στα Εργαστήρια Βιωματικής Φωτογραφίας για Οικείους ΑσθενώνΣυμπληρώστε τη φόρμα ΕΔΩ για να δηλώσετε ενδιαφέρον και διαθεσιμότητα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συμπληρώστε το ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ για να μας υποδείξετε ποιές δράσεις και εργαστήρια θα σας ενδιέφεραν ΕΔΩ!

Μπορείτε να συμμετέχετε σε δράσεις – συμμετοχικά έργα, τα οποία φέρνουν σε επαφή καλλιτέχνες/φωτογράφους και ασθενείς. Συμπλήρωστε τη φόρμα συμμετοχής καλλιτεχνών/φωτογράφων (περιλαμβάνοντας link για την ιστοσελίδα σας) ΕΔΩ για να δηλώσετε ενδιαφέρον. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Αν ενδιαφέρεστε να συμβάλλετε στο έργο μας με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για να συζητήσουμε προτάσεις και πιθανή συνεργασία.

Αν είστε φορέας που υποστηρίζει ανθρώπους με εμπειρία καρκίνου ή άλλων σοβαρών νόσων, επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ για να συζητήσουμε την υλοποίηση κάποιου προγράμματος στο χώρο σας ή/και για τα μέλη σας.